01.50

Klockan är nu 01.50 och det borde betyda att jag får gå och lägga mig strax. Jag längtar. Ska man våga testa sig på en betapet såhär på natten också kanske?

För Philippa. Så här är det!

Igår jobbade jag 6-13, sen hämtade jag Jullan och vi åkte till er, till Birsta, till er, till stan och sen hem. (Jobbig dag, jag är ju van att sova middag.) Sen somnade jag 23 och sov till 7.30. Sen orkade jag inte vara vaken längre än till 17.30 och då somnade jag och sov en timme drygt. Sen var jag dödligt trött resten av kvällen men tvingade mig vara vaken, för om jag hade somnat tidigt ikväll och vaknat tidigt imorgon så hur skulle jag då orka med att jobba imorgon? För imorgon natt ska jag jobba. Så om ett dygn nu är jag på väg till stan sista gången. Men skulle jag somna tidigt ikväll som jag egentligen kände så hade jag vaknat kl 8 imorgon också och alltså varit skittrött klockan 17.30 igen vilket ju inte hade varit så bra eftersom jag ska åka till jobbet kl 18.00.

Men nu är klockan 1.55 och jag ska ha mobilen avstängd och sova hela jävla dagen imorgon så jag är utvilad och orkar med att jobba natten.

Fattar du blondinen min? Eller förvirrade jag dig ännu mer…. 😛

Ett svar på ”01.50”

Kommentarer inaktiverade.