Category Archives: Uncategorized

2017

Och inget annat spelade längre någon roll. För jag fick den finaste prinsen och allt gick bra.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Finaste pojken på jorden

Att han växer. Blivit så stor. Är så underbar. Men ingen tycks vilja träffa honom. Det är så tråkigt. En bild i mobilen räcker visst bra.

Desto mer tid för morsamys…

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Det har varit midsommar 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

5/6

För ett år sedan vaknade jag. Sms från mamma att min fina fina fina morbror dött under natten. Låg och tokgrät i sängen. 

Vi skulle testa den dagen. Lars-Åke började gråta för han trodde det var negativt, så som jag grät. 

Jag ville inte testa. Efter några timmar gjorde jag det ändå. Jag brydde mig aldrig kom klockan och när jag efter ett tag kom in och fick se ett så tydligt streck kunde jag inte tro det. 

Vi gick till Nisses bod och köpte en häst för att fira.

Det var dagen jag fick veta att jag var gravid. Sen började all oro och en svår graviditet. Fysiskt inga större problem men i huvudet. Jag förstod aldrig riktigt på att det fanns ett barn där inne. Jag trodde sällan att det skulle gå bra.  Jag förstod knappt det var sant när han kom ut. Att jag fått den finaste son man kan tänka sig. 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Stor pojk 

Att han blivit så stor. Han var vaken en kvart och såg sig omkring under gåbingon. Sen kröp han ihop och somnade gott. Men ett tag skulle han se vad som hände och flina åt pappa. :)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kärlek 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Dessa små händer.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kärleken till denna man 

Det var många år sedan vi träffades. Det var över fem år sedan vi gifte oss.
Vi stod i kyrkan 50 meter från där vi bor och lovade att älska varandra till döden skiljer oss åt. Som många väljer att inte ha med. 

Vi har haft en tuff tid. Gått igenom mycket. Men det gör ju bara att det kommer gå bra framöver. Inget har kunnat förstöra oss. Jag älskar honom så. När jag yrvaket ringt honom imorse, sagt god morgon och lagt på så sa jag bara rätt ut till ingen ”vad jag älskar min man” med en nöjd suck. Och låg med ett nöjt fniss bra länge. 

För jag har den finaste mannen. Den bästa. Vi kommer vara tillsammans för alltid. Jag vet det. Och jag är såå lycklig över det. 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Om en vecka 

Då ska vi åka till Åre. Förra året skulle jag bli bättre på att utnyttja medlemsförmåner och sånt. Jag köper biobiljetter och apotea.se med rabatt. Vi gick på gratis middag en bank bjöd på. Vi fick hem papper om att åka ett par dagar till Åre och bo på hotell till bra pris och om en vecka åker vi dit. Jag använde aftonbladet plus förmån att få halva priset på skidhyra. Längdskidor till min man. Så vi kan åka nåt varv i ett barnspår på min födelsedag. 

Sist hade han min pappas gamla men det gick sisådär. Att hyra vallningsfria viktanpassade moderna är nog bättre, även om jag själv väger 5,2 kg över mina skidors optimala så jag kanske borde hyrt också. 

Vi kommer få så mysigt. Hotell, bad och lite lite skidåkning.

När jag ramlar ramlar jag såhär..  Haha 

Den där fantastiska dagen i fantastiska spåren hemma. Men med 10 sekunder självutlösare och backa bak så trillade jag precis när kortet togs. Haha. 

Byxorna går bra men tveksam på jackan. Det blir nog en glipa på en dm då, haha. 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Gott nytt år 

Nästa år ska bli vårt bästa. Om allt går som det ska. Annars blir det det sämsta. Men nog ska allt gå bra och när februari är slut ska vi ha flyttat ut från Bergsåker, in i Johannedal, röjt ordning i Galtström och fått ett barn. Så det ser vi fram emot, när mars börjar, allt är klart och vi haft vår lilla bebis några veckor och förstått att det äntligen hänt. 

Posted in Uncategorized | 2 Comments