Åh vilken dålig dag. :(

Det har verkligen gått skitdåligt. Irriterande värre. Vet inte varför heller.

Först var jag ganska sen imorse första turen till Ortsjön, men det blir jag oftast så det gör väl inte så mycket. Och det var ganska halt på vissa ställen och krokiga vägar jag bara kör ibland så jag kan dem inte så bra. Men men, gick samtidigt som de andra bussarna från Bommen så det var inte så farligt.

Sen körde jag fel från stan. Körde Fridhemsgatan istället för Björneborgsgatan. Åkte ner en gata efter så det var rätt lugnt också, men lite pinsamt sådär.

Rasten var jätterolig. ”Hjälpte” han som jobbar på garaget där ute… Det var jättekul. 😀

Men sen var det körning igen. Suck. Åt en pizza i en paus för jag hann aldrig äta innan. Det var rätt gott.

Men ena turen till Essvik var väl inte så lyckad. Och inte till Juniskär heller. Tror en bil med släp slog i bussen eller jag i den när vi möttes. Hördes ett himla ljud men bilen fortsatte fara och backspegeln satt kvar, så det verkade lugnt, såg inget på bussen heller.. Jag körde så långt ut mot diket jag kunde så jag kunde inte gjort så mycket annat heller, stannat iofs, men det kändes inte nödvändigt för man brukar få plats att mötas och så fort körde vi ju inte och jag var inte nära bilen men släpet kanske var bredare? Jag vet inte.. Det lät i alla fall. 

Sen på Juniskär så är det ett dumt farthinder. Dålig sikt och konstigt byggt. Det kom en bil samtidigt som mig och den stannade på andra sidan då. Jag körde.. Men den hade stannat väldigt långt åt mitten tror jag, för jag körde så långt ut det gick. Det är en trottoarkant där, och hjulen gick emot, vilket de egentligen inte ska göra, men jag var hur nära den bilen som helst och jag vill hellre undvika bilen än kanten när jag måste välja.. Men jag vet inte hur det gick med bilen ändå. Var väldigt nära backspegeln men jag bromsade in efter men bilen åkte så han tyckte väl inte det var något? Jag vet inte. Otäckt i alla fall.

Det är säkert för en på tvätten sa igår att jag inte gjort några skador på någon buss…

Positiv sak
Min Linneas lillebror hittade ett busskort bak i bussen när han skulle åka. Namnet syndes knappt. Men min syster visste vem det var så vi letade fram numret hennes på hitta.se och ringde upp och åkte dit med kortet när jag slutat. Hon kom ner till vändplatsen med sin pappa och de tyckte jag var snäll. I ALLA FALL.. Tänk om alla busschaufförer vore som jag, ungefär! Men jag vet väl inte det.. Den här dagen gick inte så jävla bra..

Fast jag hittade semsterlistor sen FEMTIOTVÅ. Det är liksom 56 år gamla.. Är inte det häftigt?!?! Ingen tycker det utom jag dock.. :S

Ska upp om inte allt för många timmar nu. Måste sova.. Men det är en ganska kort dag imorgon. Bara 8 40 arbetstid tror jag. Jättekort. :S Eller är det bara 8 kanske? Skitsamma. Jag slutar klockan tre.

God natt!