Åka bort och ta det lugnt? :S

Intressant helg!

Kom upp till Inez på fredag kväll och då for vi iväg på Lasse-Stefanz på Kullberg utanför Junsele… På vägen dit for vi förbi en buss och jag vände mig om för att se vilket bolag det var. Dum idé. Det stod typ 20 killar utanför med gylfen öppen och eh, man såg saker man helst inte vill se! Hur mycket folk som helst och jättehögt ljud var det där. Jag skulle haft med mig öronproppar men jag hade inga planer på att gå på dans när jag åkte iväg för att ha det lugnt och skönt på landet vid en sjö.. Jag försökte dansa först för jag blev uppbjuden. Men det gick skitdåligt så jag gav upp ganska snabbt. 😀 Sen efter pausen stod vi längst fram vid scenen och så var det en man/gubbe som dansade med typ inga kläder allt på sig. En liten kjol bara. Eh. 

Vi kom hem framåt två och åt kvällsfika och sen ställte jag klockan på 9 för hon sa hon brukade vakna då. Jahaaa, hon sov när jag vaknade. Men jag ringde mamma som var på väg upp med pappa och de kom sen framåt elva. De hade med min flytväst. Wihi. 🙂

Efter frukosten åkte jag med mor och far till Hoting och Tåsjö. Man åker förbi Rossön på vägen dit. Öppettider på söndagar på Ica Rossön, 12-14!!! Haha. 

Först var vi på slöjdmässan och kollade. Sen åkte vi upp på Tåsjöberget och åt. Såg en ren på vägen upp. Vi åt lövbiff där och efter knäppte mamma kort på  utsikten. Jag gick fram först men kom på att jag knäpper lika kort varje gång så jag lät bli den här gången.. Pappa också, men mamma har ju ny telefon så hon ville knäppa.. Vi åkte vidare åt moster Astrid sen. Vilken fantastisk kvinna! Hon är typ 93 år och hur härlig som helst. Bakar varje morgon några timmar. Helt klar i huvudet och hon blir alltid så glad när mamma kommer. Klockan hade blivit jättemycket när vi åkte därifrån så det blev bara en snabb påhälsning hos Britt, men hon hade gäster så det var ju bra för då blev det itne så sent. Såg att Götes hus var till salu på vägen uppåt också. Kollade priset sen men det var ALLDELES för dyrt för mig. För mycket skog till.. Jag vill ju bara ha huset och tomten där och ingen annan mark..

Stannade till i Kyrktåsjö och gick på graven. Gick in i kyrkan och toaletten också. Tåsjö kyrka är jättefin. Tråkigt bara att ljuset där man kan tända ljus inte var tänt och att det inte fanns några ljus. Man vill väl tända ljus i kyrkan liksom. Men men. Överlever ändå. 🙂

De släppte av mig i Backe för jag hade lämnat bilen där. Tankade och for tillbaka till Inez. Bilen hade bara dragit 1.05! WIHO! 😀

Pumpade upp båten klart och åkte ut till hennes lilla ö med den. Var otäckt det var. Trodde båten skulle gå sönder. Var väl inte tänkt kanske att åka så långt med på djupt vatten. Fast det var ju inget långt.. Och jag använde flytväst så..

När jag kommit in sen så ringde jag Inez och hon kom och hämtade mig och vi åkte till Rudsjö på bjudningsbal. Det var också dans. Och så dansade jag med en kompis till henne, fast han visste inte det först, att jag var hennes besök, men i alla fall gick det att dansa med honom.. Jag tror jag kunde. 😀 Haha!

Sen kom en annan tok efter pausen! Helt galet! Haha. Jag förstod ingenting av vad människan gjorde, men så är jag ju inte van att gå på dans heller så, men han dansade skitkonstigt tyckte jag. Och sprang och snurrade och jag hade inte en chans att hänga med så jag bara sprang efter typ och skrattade. Jag tokskrattade.. Det var verkligen skitkul! Men så stannade han och frågade om jag grät. HAHAHA. Men nej, det gjorde jag ju inte. Och vi fortsatte och han stannade och frågade igen. Och så var det några gånger…Sen såg jag Inez ute så jag sprang till henne och så for vi därifrån till någon hon känner och var i stugan där ett tag innan vi for hem.

Idag vaknade jag senare och så gjorde hon kams! Mums. Älska kams. Åkte på hemvändardagen i Backen sen. Jag vet inte om jag riktigt var rätt person att vara där men.. Det var trevligt. De spelade och folk sjöng och så.. Man kunde kolla på knivar att köpa men jag hade inte så mycket pengar med mig, och inte att lägga på en kniv kanske..

Vi for förbi hos min kusin Louise sen och de blev bjudna till Inez på middag. Så det gick ju inte så bra för mig att åka hem när jag tänkte.. Louise och barn och man och barnens kusin och mamma kom och åt kams igen. Och efterrätt.. Sen spelade jag kort med mitt kusinbarn. 😀 Och så tömde vi luften ur båten. Jag, hon och hennes kusin som var 4 år. Gulligt.

Sen åkte de hem och efter det for jag också. Då var klockan 20.10.. 22.50 kom jag hem. Inte så farligt, men segt att köra. Stannade bara till lite snabbt i Ramsele och köpte fläsk. Mums mums.. Ska göra kams någon dag också tror jag. 🙂

Nu har jag ätit och sett Sex and the city. Ska kolla klart det andra avsnittet jag började se också och sen ska jag sova. Imorgon är det tillbaka till jobbet igen. Segt.. :S

God natt!