Ännu en natt har gått!

Kvällen började lugn, med 85an två gånger och lite sånt. Sen körde jag tvåan och vilka dryga människor.. Vuxna människor utan något som helst hyfs och vett. Jag roade mig med att säga att de inte fick dricka på bussen. Haha. Hällde ut ölen… De skrek och var dryga och höll på med några utanför och sen när jag äntligen kunde åka så sprang de runt och drack och drog ner byxorna på varandra och hade sig.. Ofta ofta. Så jag roade mig med att inte köra så supersnällt så de typ fick svårt att hålla balansen och så.. Men men. Vuxna människor borde kunna bete sig när de åker buss. De var typ i 40årsåldern kanske?

Sen körde jag ettan på natten och det var lugnt första turen och andra. Sen när jag skulle köra kvart över två till Alnö fick jag hur mycket folk som helst. Vi gick 3 smockfulla bussar runt då. Den ena gick före mig och sen körde jag och så ringde jag och en till kom.. Och det var jättemassor av folk verkligen. Och kvart över 3 till Bergsåker var det mycket också. Jag fick inte in alla i min buss, fast jag vet inte hur mycket extrabussen fick, men det var rätt mycket det också..

Nu är jag hemma igen. Ska väl sova nu. Ska bli SKÖNT!.. Så fort jag slår av datorn nu blir det sådär lugnt och tyst och fantastiskt underbart…