Äntligen hemma

Var inte så mycket folk sista turen. Kanske 45 stycken ungefär. Var en som somnade och som tur var krånglade min biljettmaskin när jag skulle logga ur så jag såg honom, för han var precis bakom. Han skulle av sista också. Annars hade han fått åka bil med mig hem men det hade ju varit drygt.

När jag kom mot Gärde på väg till garaget var det en tjej som gick med en jättekort klänning och det var 12 grader ute, ganska kallt, så jag plockade upp henne på vägen hem och skjutsade henne dit hon skulle, fast hon var nästan hemma då, men ändå. 🙂 Kul att vara snäll ibland också. Speciellt när man tjafsat med folk hela kvällen. Fast jag var nog rätt snäll i natt. Alla har betalat så snällt och fint och så. En del hade femhundringar men då frågade jag om de inte hade Visakort om jag inte hade hundringar i handen och det hade de så det gick bra..

Men imorgon måste jag redovisa. Har kört in rätt mycket i helgen. Så jag ska åka senast två imorgon har jag tänkt. Då hinner jag träffa Lars-Åke också litegrann, han ska åka och jobba nu strax och slutar när jag ska åka buss från garaget. Lyckat värre. Men  jag ska ställa klockan på 12.30 i alla fall. Så då ska jag upp. Lycka till Josefin.. Men 8 timmar ska väl räcka… Om jag somnar nu rätt på en gång liksom. Ska bara väcka Lars-Åke ordentligt först bara. FAst han vaknade visst av mitt smatter… 🙂