Då var man gift!

image

Det var jättemysig vigsel. Tänk att nästan alla vi bjudit kom. Underbart!
Synd bara att jag hade så bråttom att gifta mig så vi inte hade möjlighet att bjuda fler. Men det var iallafall jätteroligt.

Jag måste också bara säga att Emelie är världens bästa!
Medan jag låg på golvet på en madrass och mådde skit så möblerade hon alla bord. Dukade. Ritade upp bordsplaceringen. Sen kom serveringspersonalen och skulle få instruktioner för lördagen så stannade de i 5 timmar och hjälpte till, lagade mat, gjorde bordsplacering på datorn, vek servetter, bar saker upp och ner och fixade med allt.
Oj, jag blir så rörd när jag tänker på hur underbara de var så tårarna börjar rinna. Kan inte förstå hur snälla folk kan vara! Inte en chans i världen att jag hade klarat det själv som tänkt.

Och så är jag rätt imponerad av min kropp som kunde bete sig pÅ brÖllopsdagen, nÄr det enda jag gjort hela veckan Är legat och haft ont. Och sÖndagen var lika hemsk. Men lÖrdagen fungerade helt okej! Tackochlov!

Iallafall så hade jag en jätterolig bröllopsfest! Det var så himla roligt att träffa Michaela och Linnea och Sara och alla andra som kom! Men speciellt de som Åkt sÅ lÅngt och som man sÅ sÄllan trÄffar annars.

Vad jobbig min mobil blev……………