Dagen som varit.

Började med att komma sent till avlösningen på ettan. Det var hur mycket folk som helst som skulle med bussen ner till stan som ajg åkte med. Det stod säkert 40 stycken på hållplatsen.. Körde till Alnö och in, fick knappt något folk för extrajävlabussen tog allt folk. Fick inget folk från Bergsåker heller för extrajävlabussen. Liksom de kommer och säger ”Jag kollar om det ser ut att vara mycket annars åker jag till garaget eller nån stans…” Och så är det typ 3 stycken och så kör de in och tar allt för de kan gena eller köra tidigare. Så jag fick typ jättelite. Hade 5 stycken från Bergsåker eller något. Men när jag kommer till stan då så glömmer jag öppna och släppa av folk så jag öppnar framdörrn först och så ser jag att det kliver in en genom bakdörrn längst bak. Så jag stänger och tar betalt av de inne och går bak och säger åt honom att han får gå på fram och betala som alla andra. Sen går han fram och röker och ställer sig i dörröppningen och röker. Och jag andas inte så bra av sånt så jag stängde dörren och då när han kommer på så säger han att jag alltid brukar vara trevlig mot honom och varför är jag inte det nu..? Eh, för att han kliver på bak utan att betala och sen står och röker in i bussen.. Kanske?!?!.. Men han åkte fel, haha, skulle någon annan stans så han fick sitta och vänta på bussen i typ en halvtimme eller så..

Sen från Alnö är det samma sak igen med extrabussen. Den ska inte köra om det inte är mycket folk, men så kör den och tar alla.. Fick bara 6 stycken.. Men men.

I Bergsåker första gången satt jag och pratade med extrabussnissen och han gnäller på allt jag gjorde igår, och alla andra hade gnällt på allt jag gjorde igår och man ska göra si, man ska göra så, för det vet man för det har de bestämt. JAHA, då kan de ju berätta vad de bestämt också för resten av världen, som tydligen bara var jag då för alla andra visste redan allt.. Eh.

Körde fram i god tid till kvart över tolv-turen. Det blev ganska mycket folk. Sen kom typ alla extrabussnissar och ställde sig i min buss och pratade. VA FAN. Försvinn härifrån liksom. Jag var hyfsat less på dem då.. Sa som Philippa sa till L-Å om mig förut nån gång, ”Har hon inget eget hem?”, ”Har hon ingen egen bil?”, fast ”Har ni inte egna bussar att vara i??!?!?!”  Ja och så frågade de om jag haft mycket.. Hur sjutton ska jag veta det liksom när ingen av mina kära kollegor tror jag kan ta på fler än en halv person per hållplats liksom så de kör iställte för mig. 

Ja, iaf så gick de ut och sen pratade jag inte mer med dem den kvällen. Utom han som körde åt mig för jag blev tvungen att ringa honom.

Kvart över två körde han fram före mig eftersom jag var rätt sen från Ljusta. Men han åkte typ 8 över eller så så jag körde fram då.. Fyllde bussen rätt bra och inte så jättelångsamt, men när den är full och jag ska åka kommer en ordningsvakt springande och jag ska öppna dörren för det är slagsmål bak. OFTA?!?! Så istället för att kunna åka då när jag var klar typ 7-8 minuter sen var jag tvungen att stå kvar där till typ de var klara med slagsmålsnissarna och det tog en evighet. Klockan var 2.35 när jag svängde ut från busstationen… Så då blev det att ringa extrabussen så han kunde köra min tur tillbaka. Sen körde han turen kvart över tre också.. Men det kom en kille till min buss och frågade, ”Vilken buss går till Bosvedjan..?” och jag pekade på extrabussen min som stod och tog på folk.. Och så sa jag att han kunde åka med mig och sen stod han och svamlade massa och när extrabussen åkt så åkte jag också fast jag åkte före, och sen fick jag 4 passagerare till några hållplatser senare.. Men jag ville ju köra. Den där killen var iaf 29 år och fastighetsmäklare. Ofta ofta.. Från Dalarna men bodde i Stockholm typ. Tjänade massor av pengar men typ det fanns ingen taxi så han tog bussen istället och så.. Och så var det jävligt kaxigt, eh, att jag som var så liten körde en så stor buss.. Jaha ok.. Kul kul!

Sen kom jag till garaget typ rätt sen men orka bry sig. Och hade kört in jättemycket pengar de här dagarna så jag var tvungen att redovisa.. Det var typ hur mycket som helst och tog en evighet.. Men så kan det ju vara… Kom hem jättesent. Typ tjugo i fem…

Ja ja, nu börjar det bli sent och jag ska försöka sova. Imorgon kanske alla kommer hem men jag tänkte de skulle vänta till jag vaknat i alla fall..

God natt!