Dags att sova!

Ska sova nu! Blir över 6 timmar sömn så det är helt okej! Fast jag hade nog behövt mer i och med att jag varit vaken sen halv sex ungefär.. Jobbade till ett och åkte till min faster efter jobbet. Trevligt att hjälsa på henne även om det bara var ett par dagar sen sist.. Ska försöka ta mig dit fler gånger innan hennes man kommer hit. 🙂

På vägen till bussen sen så lyssnade jag på musik, Miley Cyrus såklart, och småsprang och så kollade jag upp av någon anledning.. Kanske för jag skulle över vägen iofs, men det var en kvinna som viftade åt mig och pratade.. Fast jag hröde inte först men sen så när jag tog ur mina lurar så hörde jag vad hon sa.. Hon frågade efter busshållplats.. Bussarna går ju bara enkelvarv där så det är hållplats på bara ena sidan vägen.. Iaf så satt vi och väntade på bussen och pratade med varandra.. Och det var ju trevligt!

På andra rasten, så var gick larmet på mina jobbgrejer igen! Det var ngo ett år sen sist. Då gick det ju hela tiden.. Nu gick det när jag gick in på Kappahl, men inte ut.. Och int enär jag gick in på Lindex, men när jag skulle ut.. Så då så kollade de alla grejer och inget larmade, men när allt var gick larmet.. Men sen fungerade det att gå ut.. Jag fattar inte vad det är som gör att det börjar tjuta hela tiden egentligen! Hade liksom färdskrivarblad, nycklar, frukt, festis, tidning och vantar ungefär.. Och massa papper.. Inga konstiga saker.. Men men!

Nu ska jag sova så jag får mina stackars sex timmars sömn.. Nattis!