Dryga bowling!

Började vid tio idag så jag skulle ta 9.32-bussen hemifrån. Blev sen.. Som vanligt! Hur skönt är de titne då när man kommer fram i skogen och ser denna vackra synen? Massor av människor på busshållplatsen! Wiho! Då behöver man inte springa hem och ta bilen ner till stan.. Toppen!

Ettan gick toppenbra. Inga problem alls. Folk som råkat ta med sig saker de inte skulle ha hemifrån, sambons nycklar t.ex. och andra som glömt väskan på bussen.. Ja, fast bara en av varje, men ändå.. Men annars gick det finfint! Hann nästan runt Bergsåker också..

 

 

Efter det skulle jag köra 84 Haga.. JIPPI! Var inte speciellt sen från garaget, en minut eller två bara, inte så farligt liksom.. Så jag kör. Först vid hörnet på vårdcentralen, och det är alltså jättetrångt där, så är det en liten lastbil som står men den får flytta sig så det går bra.. Men sen är det en annan jävla last som är fett mer i vägen! Öppen och håller på att lasta ur.. Fick stå i säkert 5 minuter innan jag kunde ta mig förbi. Och sen gnällde alla vad sen jag var! Inte mitt fel ju..

Sen gick det helt okej igen, men det är en gubbe som är så himla dryg! Varenda gång säger han att jag ska köra försiktigt för han är extra rädd när han åker med mig. JAHA! MEN TA NÄSTA BUSS DÅ FÖR HELVETE. Ungefär. För jag har kört så jävla skitfint varenda gång han sagt sådär förut, men idag gjorde jag motsatt, typ! 🙂 Sa åt honom att han kunde gå av och ta nästa buss också men det passade visst inte!

 

 

Körde trean sen.. Jättebra gick det! Kom en söt liten unge och åkte in till stan också! Hur ska man kunna vara irriterad på en sån liksom? Är hon inte sötast i världen liksom? 🙂

Liksom liksom likson.. 😛

Hon skulle på teaterrep.. Det är premiär om en månad ungefär. Hon skulle lägga upp tiderna här. Det måste man ju se!

Även har de satt upp nya pratbubblor på bussarna! Om periodkortet som kommer nu snart.

 

 

Ja ja.. Sen körde jag lite ettan och sånt och det gick bra och sen åkte vi och bowlade. Min käre jävle sambo fick 242 sista serien! Hur bra som helst typ.. 6 strikar i rad.. Själv gick det inte så bra, men bättre de tre sista serierna.. De första två var sämst! Men men, så kan det vara.. Skulle knäppa kort när jag spelade men jag ställde in så kameran knäppte själv och den var så seg så det blev ju inte så bra.. 😛

Sen var det dags att åka på Coop! Det är ju bokrea! Jag köpte….

SMÅTVILLINGARNA! =D Nummer 16-19.. Så kan man försöka göra samlingen ännu mer komplett genom att även ha alla småtvillingar.. Kan ju vara kul om man får barn nån gång.. Så kan den läsa de böckerna som jag älskade när jag var liten.. Fast vi har ju bara kanske 7 småtvillingarna.. Men men! Nu har jag 4 till. 🙂

 

Nu håller jag på att laga middag. Köttfärsochpotatissoppa. MUMS! Man steker lite köttfärs och kryddar ordentligt med peppermix och sen kokar man det i buljong med potatis som är i jättesmå bitar. Typ! Sen kan det koka medan man bloggar och sen är det klart. Toppen toppen!

 

God natt!