Ett sorgset farväl och ett glatt välkomnande!


Nu har jag läst sista Prinsessas dagbok-boken. De böckerna är så roliga. Inte alls som filmerna utan det är bra mycket som är helt tvärtemot. Älskar dem. Så lite sorgligt är det, även om de slutade bra.

Däremot! Hejhej mina nya converse. Vad fina ni är.

Är på väg till Lars-Åke för att spendera mina sjuka dagar där istället. Det är så trist att vara hemma när det inte finns något att se. Men i Bergsåker finns det svtplay. Lycka. Och en gosig pojkvän som kan koka fejkte och tappa upp varma bad åt mig.

Eller åka till kompisen och se på hockey. Hmmmmm…..

Behövde tabletter från apoteket och Kvissle är ju liksom halvvägs till Bergsåker så det kändes ovärt att åka hem till ensamheten..

Jepp.

Hoppas jag blir frisk inför allt roligt som händer i helgen. Har massor att göra. Fast vi får väl se..