Förr i tiden..


Gamla bilder.

Sitter och kollar igenom en gammal cd med grejer sen förr i tiden. Intressant.
Vad var det för lärare som gav en i uppgift att skriva en TJUGO sidor lång uppsats om sitt liv? Hah, svaret stod visst på sista sidan. ”Texten är en skoluppgift, får ej läsas av annan person än läraren som gett uppgiften, Ola Sjöberg”.
Intressant, det stod en jävla massa saker där och han brukar åka buss emellanåt. Heh.

Det går inte att kopiera något från det. Typ för gammal wordversion.

Konstaterar iallafall att det inte alltid blir som man tänkt sig.

Men jag hittar texten till Rosen! Och det har jag ju hört live nu.

Ett stycke gammal lunarpresentation

Hej!
Jag heter Josefin Larsson. Jag, mina 2 nallar, min Po, min lillasyster, min lillebror, min mor och min far bor i ett grönt hus i Essvik utanför Sundsvall.

Josefins rum har lilaväggar 🙂
Josefin tycker om lila. På väggarna finns en massa kort och biler på några av de människor som betyder mest för henne.
De människorna är:

Julia (Yujje), min älskade lillayster, hon är en jättegullig tjej, gulligast i världen. Jag är storasyster till den absolut bästa lillasysterns som finns. En lillaystsre och som irriterar en när man vill vara ifred, som kan få en att le när man är lesden, som får en att prata när man inte sagt ett ord på dagar, som hjälper en när man beöver hjälp, som slösar pengar genom att bjuda en på godis. Hon är 9 år, hon gör alltid sina läxor, hon är lagom kaxig, hon är supersöt, hon är gullig och hon är jätteduktig på det mesta 🙂
Julia, förlåt för att jag itne är en lika bra syster till disg som du är till mig, men det är det att det är jättejättesvårt. För du är så bra 🙂

Jakob (Jalaja), han är min lillebror, 11 år, den bästa lillebroderna utav alla. Han är snäll omtänksam, tokig, go, snurrig, hoppig och en massa mera. Han är jätteduktig på att kramas om man behöver det, han hjäpler till om man behöver hjälp, och han blockerar datorn så jag går ut och får lite frisk luft istället för att sitta där hela tiden..

Hjalmar, Min käre storebror. En duktig, snäll, omtänksam, omtyckt, rolig och bra kille var han. Han var en grabb som hjälpte en med läxorna, som lekte med en, som hjälpte anda, som var pålitlig och ärlig, som gjorde underbar musik och som spelade jättejättebra gitarr. Han gillade rollspel, datorer, fantasyböcker, anime, manga och Japan, och att spela gitarr. Han gillade disosaurirer är han var mindre och kunde typ allt om dem. JAg tycker att han borde vara här, var ahär och se till att jag inte är ledsen. Hade han kunnat hade han varit det, men han kan inte. Hade han levt hade han kunant, men han är död.
Hjalmar, Jag saknar dig. Du är den bästa bror man kan ha. Hoppas du har det bra.

( Josefin är glad över att ha så underbara syskon 🙂 )
Hejsvejs!