Gamla låtar från förr.. Eller typ högstadiet. :)

Hittade gamla skivor hemma hos mor och far igår som jag lyssnade på då och idag. Vad många låtar man glömt att de finns och som man inte lyssnat på på länge. Här är några av mina gamla favoriter som jag hade på några skivor.

Perfect – Maren Ord från filmen Crazy/Beautiful hade jag helt glömt, men så fort jag hörde den så kom jag ihåg den. En gammal absoult favoritlåt. Älskar den.

I’m your angel –  R. Kelly Jättemysig låt.

This I promise you – N’sync Den enda N’sync-låten jag hört nästan. Jag älskade den här låten, fast det var  nog ett tag efter den kom. Kommer ihåg när jag brukade lyssna på den. Det var en till låt jag gillade samtidigt, fast jag kan inte komma ihåg vad det var för någon men jag brukade lyssna på dem samtidigt tror jag. På kassettbandstiden var det också. Jag var väldigt efter med att skaffa bärbar cd har jag för mig.

It’s Ok! – Atomic Kitten Åh, jag älskar den här låten. Den är så härlig takt och melodi eller vad det är.

In a blink of an eye – A-teens Den här låten var min favorit på den A-teensskivan den kom. Tyckte den var så fin. Har lyssnat på den ganska många gånger idag. Fast det kan ha varit för den kom efter Perfect på min blandskiva också, men ändå.

Vi rymmer bara du och jag – Peaches Vilka härliga låtar..

Rosa Helikopter – Peaches Den här gick jag och Philippa och sjöng på på Ikea för någon vecka sen också. 😀

Och nu har Philippa blivit tonåring och helt plötsligt är 10 orsaker att hata dig, en av mina gamla favoritfilmer, en av hennes favoritfilmer ungefär. Eller om hon bara älskade den filmen. Ja, i alla fall så är låtarna från den filmen underbara. När Heath Leadger sjunger för Stiles ute där. Underbart. Och I want you to want me och Cruel to be kind..

Crazy/Beatuiful är min absoluta favoritfilm. Eller var. Den har underbar musik också.  To Be Free – Emilianna Torrini  var en favoritlåt på den tiden. Perfect – Maren Ord också, men den hade jag redan skrivit..