Grodor

Här dit jag har flyttat finns det grodor. När jag jobbat kväll förra veckan och kom körandes på vägen så ser jag i mörkret två saker som såg ut som löv, men det är ju sommar, så jag fick nån känsla att det kanske var grodor så jag försökte att inte köra över dem, men var gör de mitt i vägen? Stannade och tog in posten och såg att det var två grodor, ganska stora sådär.

Kvällen därefter slutade jag en timme senare. Då var det 7 grodor på vägen, på en strecka på kanske 10 meter. Jobbigt att köra slalom förbi då, men det gick bra.

Sen, när jag varit ute och ätit på cafet med Lars-Åke så gick vi och kollade till lillhästen2 och på väg därifrån var det jättemånga jättesmå grodor.

Jag gillar inte grodor. De är så små och där jag ska gå och köra och jag gillar inte döda djur. Vill inte döda nån stackars liten groda när jag är ute och går och när jag kör. Så nu törs jag inte gå och hälsa på lillhästen2 eller gå ut och gå på kvällarna. Usch.

Jag ogillar alltså inte egentligen grodorna. Bara när de är döda. Och jag gissar att de dör om jag går på dem. Och jättesmå grodor är svåra att se.

VILKET SPÄNNANDE INLÄGG…. Ej. Men jag är uttråkad, har inget att göra och törs ej gå ut för det är grodor där. 😛