Happy birthday

Grattis på födelsedagen käre bror. Det är 29 år sedan du föddes just idag. Solen har strålat hela dagen, det har vart 18.5 grader ute (så passande eller) och det hade varit en perfekt dag för ett kalas, men du är ju inte här… Istället blev det lite surr vid din grav efter jobbet. I brist på pengar har jag plockat lite vitsippor. Det är ju ganska gulligt faktiskt.

Det är så mycket man kan fundera på. Hur hade du sett ut idag? Vad hade du arbetat med? Du kanske hade varit gift? Med massa ljuvliga barn? Inte gift med massa ljuvliga barn, utan gift med en ljuvlig tjej och fått massa ljuvliga barn. Eller så hade du inte det. Du kanske hade spelat med pappa på Cafe Omtanken på fredag. Vad vet man..?
Förutom att du lyckats med vad du än bestämt dig för.

Här på jorden har det hänt grejer. Jag kör ju buss, men det är bara nån månad till för till hösten ska jag enligt mina kära planer börja plugga igen. Jakob har precis börjat jobba som tågvärd och Julia är dagisfröken. Men du vet väl redan allt det här? Jag antar du kollar ner och håller lite koll på vad som händer.

Det är mycket som hänt sen du lämnade oss, det är ju nästan 11 år sen. Men en sak är iallafall som det ska…
Broccoli och spenat – är världens äckligaste mat.
Det kan man inte äta, blä. Det är inget fel med det!

Jag saknar dig så.