Helvetesjävlaskitdag.

Fy farao för denna dag!

Första turen kliver världens drygaste satkärring på i Kvissle. En sån som alltid sitter längst fram. Blä. Jag blir så otroligt grymt irriterad bara jag ser henne för hon har sagt såna hemska saker.

På väg tillbaka för att köra min andra tur möter jag aldrig någon buss. Kul. Ringer garagenissen som säger att den inte går. Så jag som ska gå en kvart senare får en fullsmockad buss med irriterande, frusna passagerare. Längs vägen står fullt med folk som ska åka från stan 7.20. Små skolbarn och så.

Men inte heller gick den bussen så jag kör runt Navet och lastar så snart jag kommit in och släppt av, sisådär 7.41. Avgång 7.50. Stackars alla frusna barn. I Bredsand står hur mycket barn som helst och jag får stående hela vägen fram och sen till Kvissle blir det bara mer och mer. Många tjafsiga passagerare som inte ville betala. Men det fick de göra ändå och så får man söka ersättning sen.

In till stan klev det på en skolklass vid Ica Bommen och efter Klockarberget hade. Jag så gott som slut på sittplatser. Tack och lov måste jag haft en extrabuss från Kvissle för det var knappt någon därifrån.

Tillbaka gick det också bra. Lars-Åke hämtade ut min tredje ebay-klänning. Jag är kär.

Efter rasten på väg till jobbet hamnar jag bakom en skrapa. Blev lite småsen men det gick bra ändå. I Bommen när jag kör förbi på avgångstid ser jag ingen buss. Jag skulle köra skolbuss från Nivrena och kämpade så för att hinna före. Men de brukar dricka kaffe ibland och de som kör den turen hade jag sett på morgonen så det fanns ju ingen anledning att den inte skulle gå och det stod en buss ute och gick.
Men när jag kör ut från Bommen och över bron ringer entydligentxsnubbesomjagtroddevarpengarsnubbe och frågade var jag var och bad mig vända och köra turen in för annars skulle den inte gå. In i Klockarberget snabbt som sjuttsingen och försöka vända, i andra korsningen lyckades jag.
Så jag for tillbaka till Bommen och gick väl en 7 minuter sen. Kom till Nivrena och där stod säkert 80 ungar. Just ja, det är onsdag, liksom. Vid Ica kliver två herrar på och börjar gnälla på barnen att de inte åker skolbussen för den går minsann varje dag. Jag blir så grymt irriterad så jag skriker i mikrofonen. ”DET HAR INTE GÅTT NÅGON SKOLBUSS. DEN HÄR BUSSEN SKULLE VARIT SKOLBUSS EGENTLIGEN MEN ORDINARIE TUREN ÄR INSTÄLLD SÅ FÖR ATT DE SOM SKA ÅKA ORDINARIE SKULLE FÅ ÅKA ÖVERHUVUDTAGET SÅ KÖR JAG DET ISTÄLLET. SLUTA GNÄLL.” Sen försökte jag låta arg och säga till folk att gå bakåt i bussen. Vet inte om det funkade så bra…. Hehe.

Sen efter att ha stannat på vareviga hållplats så är jag till slut framme i stan. 5 minuter efter avgång. Och så ska det på med allt folk också.
Och det var mycket. När jag körde ut från tullgatans hållplats och lastat i nån resväska i nån lastlucka var klockan 15.11 och jag hade runt 20 stående.
På den turen har man 4 anslutningsbussar. 121, 123, 126 och 129. Plus 128 man fortsätter som själv då. Så när jag kom till Bredsand och Kvissle blev det till att försöka få fatt i alla bussar.

Hur less är man inte efter denna dag? Ortsjön gick bra, ca 5 passagerare, men när jag var i Maj på tillbaka vägen ringer min mobil. Det är den där tydligentxnissen som ringer. ”Hej, vill du börja tidigare imorgon?” I HELVETE HELLER! Ungefär. ”Tänker du tvinga mig?” ”Nej, jag kan bara be snällt.” Jag rabblade denna jävulska dagen och sa typ att skolbussen går ju av en anledning och jag är trött slut och så jävla less på att köra buss och jag behöver min sovmorgon imorgon och jag har en helvetes jävla tjänst på fredag och blablabla. Då sa han ”det tar jag som ett nej..”

Sen fortsatte jag runt kusten och så slutade jag. Gnällde lite mer. Och så var arbetsdagen slut.