Ja det gick ju….

.. inte så himla bra. Aldrig mer 8585! Fy farao vilken jobbig buss. Och jag började ju inte 6.40 som han sa. Det var då jag skulle köra. Började 6.26 och inte sjutton hade jag kommit då. Kom dit 6.39.. Så jag blev skitsen. Den bra vägen att köra till Långskog är bron avstängd på så man måste köra en jättesmal krokig skogsväg så jag blev 8 minuter sen och nu luktar det bränt från havregrynsgröten.

Åh, det är så gott med havregrynsgröt.

Hittade knappt där. Visste inte vart jag skulle vända och trodde jag kört för långt. Man åkte liksom ur byn så det ut som, men tydligen inte, för en bit fram stod en pojke och där skulle man vända.

På vägen tillbaka kändes det som att jag körde och körde men ändå kom aldrig Sörlindsjö, fast till slut så.. Klockan var 7.30 när jag körde in där och telefonen ringde. ”Hej ,hur går det?” ”Bra, jag är i Sörlindsjö nu 7.30 och jag ska vara här *kollar papperet* 7.30!”.. Fast det tog en stund att köra genom och jag hann bli lite sen till Sörfors ändå. 2 minuter sen till Matfors, men det fick väl gå… Sen började helvetet att ta sig till stan. USCH.

Och hela tiden lät bussen som ett tåg. Tuffade och gnisslade och sånt där tjut när man bromsade. Liksom va? Men men..