Jag är en sån klant.

Jag hittar inte mitt pass… Hur jag kan inte veta var passet är!? Varför ligger det inte i hyllan med mina viktiga papper och saker där det ska?

Och vart är min digitalkamera…? Den har varit försvunnen i säkert ett halvår..

Jag är så skicklig.. Blir till att forsätta leta nu..

Och så börjar jag bli sjuk känns det som. Skitirriterande. Kanske ska testa byta sängkläder ikväll ifall de är dem som är dåliga..

Har även fått Matforskörning på lördag och Njurunda imorgon så blir man sjuk då är man besvärlig.. Speciellt med tanke på att det var andra timtidare som hade tjänsterna först… De de isf skulle ringa liksom. :S Ja ja! Får försöka hålla mig frisk och jobba som jag ska.. Är bäst för ekonomin också. Och pengar behövs ju så jag kan köpa många salta godisar.. Hehe!

Nattis!

Förresten, dryg sak! Jag skrev ut mina papper imorse. Jag kom i tid till jobbet.. Var där 7 minuter före jag började.  Sen idag när jag körde Birstapendeln, mellan turerna kollade jag vad jag skulle köra.. Slutade 21.54 imorgon och började 5.46 på lördag.. BRA att de ringer och frågar om man kan byta på fredagen utan att kolla vad man kör på lördagen.. Det antar man ju att de gjort.. Men nej, så då ringde jag och så fick jag Matfors istället.. Blir nog intressant. Jag skrev ut en karta så jag får väl se om jag hittar… Så som jag ritade i det röda tror jag stämmer för en lördag. Känns så.. För man ska köra nya bron och inte gamla så det måste väl bli sådär? 

Nattis!