Kattsånger?

Idag har jag gått omkring och trallat. Först var det Tänk jag drömde i natt, att jag hade en katt och den åt bara sill och potäter. Du får trot om du vill, men potäter och sill, det är just vad små kattungar äter..”

Sen blev det ”Jag ska sjunga en liten stump, om denne lilla katten. Han skulle springa efter sin svans, men han fick inte fatt den. Katten sprang, svansen slang. Katten sprang, svansen slang. Denna visan är inte lång, därför tar vi den än en gång..”.

Och sen då? Jo, då blev det såhär! ”Min katt, den har tre kanter. Tre kanter har min katt.. Och har den ej tre kanter, så är det ej min katt”. Lite fel sisådär kanske.

Sen kom jag att tänka på Min katt är död, min katt är död, min lilla fina söta katt.. , eller hur den går. Men den känns lite för deppig att springa runt och tralla på! Och så blandar jag ihop den med något annat också.

Och så en sak till bara, som inte har med något att göra.
Varje gång jag öppnar kylskåpet luktar det fiskbullar. Jag köpte dill förra veckan som skulle vara i en sås jag skulle göra, men jag blandade ihop recepten jag kollat på så det behövdes inte. Nu ligger den i kylen, är nog gammal, och luktar underbara fiskbullar i dillsås.

Ett svar på ”Kattsånger?”

Kommentarer inaktiverade.