LD och Linnéa och sånt!

Somnade vid halv fyra i morse. Klev upp kvart i fem. Wiho. Duschade snabbt som attan och gjorde i ordning mackor till L-Å och LD och sen sprang jag till bussen.. Men jag hann ju.. Typ. 😀

Kul att se LD igen efter hans semester.. 🙂 Sen åkte jag hem och sov till ett ungefär.. Åkte och lämnade in Jakobs dator. Fast de fixade den direkt. Så om datorn får något fel med strömmen eller el eller så, typ så den stängs av när man stoppar i mikrofonen och startar aldrig mer igen eller så, så ta ur batteriet och håll in startknappen i tio sekunder och testa att starta den igen sen.

Ringde Linnéa och hon kunde åka och bada med mig efter jobbet. WIHO. Så jag åkte hem och åt och såg Sex and the city och sen åkte jag till Njurunda med bilen till mor och hjälpte Julia med bildtjosan på datorn och sen kom Linnea och hämtade mig.. Det var skitkul att bada. Vi åkte luftmadrass ut till flytgrejen där ute. Jag hade flytväst på mig också det var rätt drygt. Skulle testa så den fungerar och det gjorde den… Sen hoppade vi från flytgrejen och så.. Och typ tävlade och Linnéa vann. Jag skulle kasta i hennes madrass och hon min, sen skulle vi hoppa i på andra sidan och sen försten som hämtat sin madrass och simmat tillbaka och kastat upp den vann. Linnéa vann. Haha. 🙂 Men så kan det vara! 😀 Sen grillade vi korv och åt och så..

Började se film när jag kom hem men det blev för sent för Lars-Åke så vi såg bara halva.. Nu ska jag spela några Betapet tror jag.. Sen sova också.