Ledig 50 timmar framåt från nu.

Härligt. Imorgon ska jag försöka att städa vårt sovrum. Det har ett litet problem med att mina saker är överallt. Mest för att de inte får plats. Det är kartonger med grejer och lösa grejer och hur mycket saker som helst. Och nu stank det när jag gick in. Skulle behöva städas ordentligt och vädras kanske. Men med två dagar ledigt kanske man hinner det? Frågan är ju bara var man ska göra av alla saker.. Men men.
Det är kallt ute. Min nya fina underbara bil har ingen motorvärmare eller kupévärmare så man måste skrapa rutor. När det är såhär kallt var det ganska svårskrapat. Min skrapa är talanglös också, så det tog jätteläng tid för mig innan jag kunde åka hem. Lite drygt då.. Men det kostar ju rätt mycket att installera motorvärmare så jag gör nog inte det ändå. När man väl skrapat bilen har det börjat bli varmt inne så… Men ändå.

Min dator är skitjobbig. Den vägrar göra någonting och det går inte att stänga av eller något. Men igång och låter är den. Men jag får väl stänga av den osnällt så den blir tyst. Tur man har mobileo att skriva med. Om jag städar rummet borde jag hitta mitt mobila bredband också! Det vore bra. God natt.