Ledig idag.

Var iväg till Birsta en sväng förut. Är lite sugen på en ny kamera eller en videokamera.. Men det kostar ju så det får vänta. Har ju mobilen så länge. Sen åkte vi på fabriksbutiken och kollade och min telefon ringde, en kollega jag inte vill prata med så jag tryckte bort och han ringde igen och jag tryckte bort igen. Sen stängde jag av den och den är fortfarande avstängd utifall att det skulle ringa mer. Sen efter en stund ringde Lars-Åkes telefon. En annan kollega som ville prata med mig, fast han sa att jag inte var där eftersom jag inte ville prata med honom heller. Jag skulle gissa att vår chef pratat med dem.. Jag vet inte. Men jag var till chefen igår. Jag är inte så road av att folk håller fast en så man inte kan ta sig någonstans och säger att de ska knulla en. 60åriga gubbar tycker väl det är roligt, men det tyckte inte jag och min chef tyckte inte det lät så bra heller. De tyckte säkert inte det var så farligt men de borde ju tänka lite på hur de beter sig…!

Jahapp, så min mobil är avstängd.. Ska slå på det andra numret sen när jag orkar hitta den telefonen. Orkar inte prata med dem men alla jag känner har väl det andra numret också skulle jag tro.

Fick massa post igår! Från Karolinska institutet. Jag får alltid massa undersökningar därifrån. Nu fick jag för att, ”Vi kontaktar Dig för att Du har mist en bror eller syster i ancer. Du är idag över 18 år och har mist Din bror eller syster när Du var mellan 12 och 25 år.”

Det står att det är en studie för att förbättra omhändertagandet av syskon i vården och det kan ju vara bra. Ska svara på något frågeformulär. De skulle även ringa inom några dagar så jag skulle säga om jag ville vara med, och det numret de hade till mig är mitt andra nummer. Så det passar ju bra.. 🙂

Idag fick jag från Landstinget. Jag ska göra cellprovsundersökning. Som alla (iaf en jag känner) säger gör skitont. USCH. Men jag måste räkna på om jag måste byta tid för man fick inte ha det där röda skiten som kommer varje månad och jag tror jag har det då. Lite besvärligt.

Och så fick jag ett nytt anställningsbevis att skriva på så jag förlänger. Bra bra. Fast det brukar inte skickas hem, utan man brukar gå in där och skriva på.. Men men! Så kan det vara.. Lätt att skicka också.

Ska strax åka ner och hämta Ph från bussen. Hon ringde och väckte sin käre far nyss.. Stackarn.. 😛