Min spännande eftermiddag!

När jag kom till jobbet imorse kör garagekillen ut min buss och tankar den. När jag ska köra från tanken så ser jag att sidolastluckan åkt upp. Och den kan inte ha varit öppen när han körde ut så den åkte alltså upp i farten. Härligt.

Tydligen hade nån länstrafikkille varit där och öppnat luckor utan att de till att de var stängda sen.

När jag tyckte den var stängd åkte jag. Vid akzo såg jag att den var öppen. Inte var det någon lampa som började lysa eller blinka heller inte. Typiskt eller.

Ringde upp och på stan kom en tvättnisse och kollade och fixade men fick inte till det så jag fick ställa min tur med 5 anslutningar i Kvissleby och Bommen och åka upp till Gärde. Där fixade de det ändå bra snabbt så jag var därifrån på ett par minuter.

Ringde upp bussen efter och sa åt honom att skicka över alla passagerare som skulle byta till 123, 126, 128 och 129 i Bommen till mig. Det kom en. Som skulle med Ortsjön som jag skulle köra.

Körde e4an till Kvissle och tog på skolbarnen från Nivrena där. När jag sen kom till Bommen for 129an och utanför min buss stod en kille som skulle åka den. Ringde trafikledningen för 157e gången och frågade efter telefonnumret och bussen hade inte kommit till dit våra vägar skiljs åt så han väntade och killen kunde byta buss. Toppen.
I Ortsjön väntade en ask salta katten och en calippo cola. Tack tack.

God natt.