Mina böcker

 

Någon gillar pocketböcker.. Tjejiga pocketböcker. Fick tömma en hylla från filmer och tidningar för att få plats med alla bra böcker framme.. Har andra böcker bakom också. Har inte bara såna, fast det är vad jag föredrar mest nu för tiden.. Har de senaste dagarna läst alla shopaholicböckerna. Drygt värre, för det har kommit en till och den är inbunden. Jag föredrar att ha alla böcker i samma format men jag orkar inte vänta ett år på det.

Det blir alltid så. Först har man flera pocketböcker och sen kan man inte vänta så man köper en stor bok. Eller först har man alla på svenska som kommit och ids inte vänta på fler så man beställer på engelska. Men så kan det gå. Det funkar väl också även om det ser mycket fulare ut i bokhyllan. Lite drygt också när böckerna först är pocket och sen blir storpocket. Eller storpocket och sen riktiga böcker. Fast det spelar ju inte så stor roll, det går ju att läsa vilket som.

Imorgon har jag jättemycket ståtid i början av dagen. Njurunda istället för Matfors förresten. Och så har jag läst ut alla shopaholicböcker jag har. Hur segt är inte det? Nu har jag bara böcker jag inte är så sugen på att läsa.. Men det får gå ändå till jag får alla nya böcker jag beställt. Hoppas de kommer nästa vecka! En till shopaholicbok.. 169 kronor för en tjock stor.. Istället för typ 35 för en liten. Men så kan det vara..

Ha en trevlig kväll!