Missnöjd tjej.

Ikväll slutade jag 17.51. Jag började imorse kl 5.42. Imorgon ska jag börja 4.31. Det ger 10 timmar och 40 minuter dygnsvila. Enligt vårt avtal ska schemalagd dygnsvila vara minst 11 timmar. Det är alltså 20 minuter för kort.

När jag upptäckte det ringde jag till min chef som sa att han skulle kolla upp det och fixa och höra av sig. Enklaste lösningarna hade ju varit att skicka någon annan att köra Galtström nu på eftermiddagen så jag hade slutat 16.51 idag, eller att någon kört första turen imorgon och jag gjort något annat.

Ingen hörde av sig så jag hörde med min fackmänniska som sa att jag skulle ringa och kolla. Ringde, allt var som det skulle hade min chef sagt, men han hade ju slutat nu. Fackmänniskan ringde upp chefen som var hemma och åt middag och frågade. Han sa att jag börjar 5.42 imorgon. Fast det var ju idag!! Hur svårt kan det vara att kolla riktigt?

Så vi ringde upp trafikledningen igen som sa att då kan jag få byta och jobba från 6.07-18.21 eller något sånt. Eh, nä tack. Slutar ju 12.19 imorgon för sjuttsingen. Jag gillar att sluta tidigt.

Så jag börjar 4.31 imorgon ändå. Och så var jag kvar på jobbet och tjafsade i säkert 17 minuter idag.

Nu ska jag sova.

God natt.