Nacksta

Idag var jag och hämtade Philippa hos hennes mamma och så for vi på Clas Ohlson och hon köpte en minneskortsläsare så hon kan föra över bilder.

Just ja, jag måste läsa hennes blogg.

Men men, först ska jag blogga själv.

När vi åkte hem åkte vi till Nacksta centrum för att kolla var badet låg. Det låg precis vid Ica. Och därifrån var det en jättekort liten backe till huset där jag växte upp.

Utsikt från Kulkullen.

Huset jag bodde i  första 5 år, 9 månader och 20 dagarna av mitt liv. Typ. Mitt gamla rum är tredje nerifrån, mellan balkong och låtsasbalkong. tror jag. Som jag delade med alla mina syskon då.

Det är alltid så roligt när man går där. Har väl hänt sisådär 2 gånger sen jag flyttade därifrån. Ena gången var i högstadiet när vi gjorde något rensa ogräs-jobb med skolan. Andra var nu. Och Kulkullen är numer jätteliten och Bumerangkullen lika så.

Och en gång när jag var liten, så spelade mamma och pappa kort med Roger. Jag skulle sova, men vaknade eller något och min nalle var inte där. Jag hade glömt den på dagis. Så jag sprang ut, iväg till dagis, men det var stängt och låst. Så jag gick hem. Och klockan var efter portens stängningstid och jag kom inte in. Men sen blev jag räddad av Roger. Tror jag? Det var tider det.. 🙂

Nu är NalleKalle här på Alnö bredvid mig i sängen. Klumpe Flumpe använder jag som kudde. Grym man blivit. 😀