New york pass & Hop-on hop-off

Vi har haft tre dagar med New York Pass samt Hoponhopoffbussar. Vi köpte även till VIP till bussarna.

Ja. VIP var väl kanske det onödigaste vi köpt. Men det var ju skönt att slippa stå i kö till båten en kväll.

Med New York Pass får man fri entré till flera attraktioner i New York. Vi har t.ex. Varit upp i Empire State building, Top of the rock, åkt sightseeingbåt, varit på Madame Tussaud, gått på museum och sådär.

Jag tror dock kanske att vi inte ens tjänade in det jag betalade för dem, samt att vi inte använde det alls sista dagen. Bussturer åkte vi också bara två dagar. Det var tidsödande och kändes rätt osäkert.

Så skulle jag åka hit igen och vilja göra om alla saker skulle jag klara mig på en dag eller max två. Busstur kan man ta en annan dag om det är något man vill.