Oj, vad länge sen jag bloggat. :P

Var har hänt på sistone då? Jag var ju ledig i helgen..

På lördagen var jag till min faster och städade lite ur källaren. Slängde ut massa videoband på verandan. Så nu är det lite mindre där så man kan få ner mer saker. Vi ska åka på skroten med allt på verandan imorgon.. Har även en till plan på vad jag ska göra nu när jag vant mig att städa där. Ställa ner massa saker i källaren från en låda i köket.. Spännande eller? 😛 Men ändå.. Gjorde nog inget mer då.. Såg på tv på kvällen antagligen.

På söndagen tänkte jag spela bowling men det var fullt på parkeringen så jag åkte hem istället.. Sen bowlade jag med jobbet på kvällen och var på skitkasst humör för det gick dåligt och så….

Är det måndag idaG? Nej, det var igår.. Men då jobbade jag och idag också.. Samma körning och allt.. Jag har gått till och från bussen båda dagarna.. Vad är det med mig? Slut på bränsle i bilen iofs, men ändå!!

Har jag itne uppdaterat än? Nejhepp!

Håller på att fylla Lars-Åkes mp4 nu.. Lånar den så länge, han använder den ändå så sällan.. Och jag kanske älskar den, om den läser flv-formatet! Isf kanske jag köper en sån traderatöntsak också.. För man behöver inte konvertera elle rnågot för att kolla på avi som man måste på min.. Fast på min kunde man ha Karbäckens badplats som bakgrundsbild.. SÅÅÅÅ fint! Jag älskar Tåsjön. 🙂