Om en vecka 

Då ska vi åka till Åre. Förra året skulle jag bli bättre på att utnyttja medlemsförmåner och sånt. Jag köper biobiljetter och apotea.se med rabatt. Vi gick på gratis middag en bank bjöd på. Vi fick hem papper om att åka ett par dagar till Åre och bo på hotell till bra pris och om en vecka åker vi dit. Jag använde aftonbladet plus förmån att få halva priset på skidhyra. Längdskidor till min man. Så vi kan åka nåt varv i ett barnspår på min födelsedag. 

Sist hade han min pappas gamla men det gick sisådär. Att hyra vallningsfria viktanpassade moderna är nog bättre, även om jag själv väger 5,2 kg över mina skidors optimala så jag kanske borde hyrt också. 

Vi kommer få så mysigt. Hotell, bad och lite lite skidåkning.

När jag ramlar ramlar jag såhär..  Haha 

Den där fantastiska dagen i fantastiska spåren hemma. Men med 10 sekunder självutlösare och backa bak så trillade jag precis när kortet togs. Haha. 

Byxorna går bra men tveksam på jackan. Det blir nog en glipa på en dm då, haha. 

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *