Onsdag kväll.

Hur många onsdag kvällar har jag haft den rubriken egentligen? Men men.. Den blir typ automatiskt om man trycker o så..

Har inte gjort mycket ikväll. Sen jag kom hem har jag bara ätit. Skulle riva morötter men råkade riva lite i tummen också, inte så himla bra, men sånt som händer. Oftare på senaste tiden också, tyvärr!

Sen var klockan jättemycket och sen var klockan långt efter topmodel börjat. Men vi hann se när Analeigh åkte ur. Snyft! Och när Mckey vann! Och så sa Philippa att hon hette Brittany eller något och att 3 stycken gjorde det så två hade fått byta namn. Så hette hon det.. Och sen  ”Tänk om jag var med och det var 3 Philippa.. Och jag fick heta…. McPhil! Liksom.. Jag heter McPhil, men ni kan kalla mig Phillerillerill!” Med värsta snygga rörelserna, så jag skrattade så jag fick ont. Och hon fortsatte och fortsatte.. Hon är rolig hon.. 😀

Nu skaj ag väl sova. När jag tagit upp morgondagens tjänst så jag ser när jag börjar. Jag hoppas det i alla fall inte är före klockan 6..

6.11.. Linje två! JIPPI. Körde tvåan idag och blev så otroligt irriterad.. Men morgondagen kanske blir bättre, vem vet.. Men ofta. Arbetstiden stämmer såååå intee! Vad drygt.

Men men! God natt!