Onsdag kväll.

Är det det nu tro? Känns så kanske. Vi ska väl snart se nästa avsnitt Made in Sweden om det är ikväll klockan 21 som Lars-Åke sa..

GUD, vad irriterande det är! Idag när jag kom in i garaget på rasten sa typ hundra av mina kollegor typ ”Vad blek du är.. Hade du inte varit utomlands precis?”

Alla kanske inte åker utomlands för att ligga ute och frysa ihjäl och försöka bli lite brunare än innan. Det var itne så soligt och så varmt liksom. Och alla blir inte bruna. Herregud. Jag är lika blek året om hela tiden oavsett liksom. Sånt där säger ju småbarn på lågstadiet liksom! De på mitt jobb ska ju föreställa vuxna människor. Och hur bruna dem än är, om de t.ex. kommer från något annat land långt borta, så får man inte svara tillbaka och säga någonting för då är man rasist, men de får säga precis vad de vill. Sååå irriterande. Samma med att man är smal, alla tjocka idioter på jobbet och överallt ”får” gnälla hur mycket som helst på mig och säga vad som helst om min kropp men säger man att de är tjocka när de väger 180 kg så är man elak.. Ja ja.. Lite less man kan bli då!

Verkar som enda anledningarna till att folk åker utomlands är för att bli brun och skryta med det, eller så att barnen ska kunna säga att de varit utomlands i skolan. Det finns ju solarium och spraysolbrännor och sånt.. Och jag  har haft det precis lika bra i t.ex. min älskade Tåsjö.. 🙂

Ikväll har jag bara ätit mat och sett Hannah montana.. Hade inget annat. Men det är lite kul ibland. Och så har jag fixat klart presenten till Sara. Och kommit på att jag redan hade en present, men den hade jag glömt bort. Så kan det gå..