På väg bort…

Det borde vara motsatsen till på väg hem men det lät lite konstigt.

Sitter på bussen med en himla massa packning. Täcke, sängkläder, kläder, mat osv. Vart ska då jag? Jo, det snöar. Det har snöat mycket. I skogen där jag bor är det med största sannolikhet inte plogat imorgon kl 5.00 så jag tar bussen till jobbet ikväll och övernattar på soffan där.

Har ju varit och shoppat lite i Birsta och ätit middag hos min kära pojkvän. Dock blev det inte riktigt klart, typ klart, men inte riktigt. Det är klurigt med jul. 3 kg revbensspjäll är köpt iallafall! Viktigaste på julbordet tillsammans med prinskorv och köttbullar.

På måndag måste jag ta bilen till Alnö och hämta hem allt. Sen blir det köttbullerullning…

Jag lär väl skriva mer ikväll. Ensam i en stackars soffa på ett stackars jobb.