Pyssel!

Det är halt ute. Solen har inte riktigt trott helt på att skina bort isen utanför  mitt hus och efter att ha ramlat omkull femton gånger när jag skulle gå till bilen 20 meter bort så gav jag upp idén att gå ut.

Jag har fixat ram till en förstoring på min Philippa. Jag hade visst framkallat i fel storlek så de var för små för ramarna jag köpt, men nu har jag fixat en iallafall. Har limmat dit tyg så det inte syns att bilden är för liten. Blev ju.. rosa.. 😛

Och nu, OJ ÄR KLOCKAN SNART FEM???, ooops. Dagen är snart slut.

Nu blir det iallafall film. Och godis. Och allt som skulle göras idag får bli mellan filmen och melodifestivalen. Måste dela köttbiten jag köpte igår så jag kan frysa in. Sen måste jag laga middag. Och massa sån där skit.

En shopaholics bekännselser. Köpte den igår. Har iofs redan sett den, men jag kommer inte ihåg så väl. Och jag älskar alla böcker hon skrivit Sophie Kinsella. De är helt underbara. Sökte precis nu för att se om det kommit några nya böcker av henne. Det hade det. Men jag vet inte? Verkar konstig. Men det blir nog att jag beställer hem den ändå.