Rullatorrally =D

Vilken kul dag på jobbet. I alla fall slutet. Eller något sånt. Körde från Alnö 12.17 och det var jättemycket folk. När jag kom till Skönsberg var jag redan sen och så kom två barnvagnar och 10 personer på sista hållplatsen där. Och barnvagnar tar ett tag att böka på när det är två stycken och de är rätt stora. Men det gick ju.. Kom in till stan 12.46 och skulle gått 12.43. Inte så farligt… Förutom att det stod 4 rullatorer där och en barnvagn + ca 30 andra. KUL!

Haha, så jag gick bak och började lyfta ur alla matkassar och korgarna så det gick att fälla ihop 2 av rullatorerna och ställa upp dem mellan sätena, sen skulle de andra in och de som har dem har en del lite besvär att gå och så. Men ja, sen så var barnvagnen borta. Fast den egentligen fått plats eftersom jag är expert på att fälla ihop rullatorer. Men jaa, det är jag egentligen inte för korgarna var skitsvåra att ta bort.. Tanterna var jättesöta, typ.

-Alla är ute idag… Rullatorrally!! =D

Men i alla fall, sen går jag fram för att ta på resten och tror att de ska vara skitsura att de fått stå och vänta. Klockan är jättemycket då. Men nej.. Utan..

– Vad duktig du är! Vilken service!

– Vilken toppentjej!

– Hoppas du får dagens ros..

EHHHHHHHHHHHH! Jahapp. Tack =D

Sen när tre av rullatorerna skulle av fick de typ hjälp jättemånga andra som lyfte korgar och påsar och rullatorer och hade sig. 😀 Jättegulligt.

Men ja, gick 10 minuter sen från stan och i Bergsåker var jag 13 minuter sen.. 13.05 tog jag på folk på Selångergården där jag skulle gå 12.52.. Då var de inte lika glada..

– Vad sen du är! Jag tänkte åka kvart över-bussen från stan..

Ja det gick ju inte så bra.. 😛

Kom in till stan 13.21 och tog på allt folk då, går lite snabbare för då kunde min avlösare logga in och så eftersom..

Ja, bussen var på Alnöbron när han hade avgång från Ögården. Inte så lyckat. Men så kan det gå.. 🙂

Jag gick på Ica och köpte pepparbiff. De går ut idag så det blev billigt.. =) Men det går ju bra att frysa in också… Fast det blir pepparbiff till middag.. Underbart gått! 🙂