Så mycket bättre

Jo, när man har lite att sticka så vill man gärna ha tvn på och då får det bli Så mycket bättre ikväll. Jag trots allt älskade Niklas Strömstedt när jag växte upp och kan väl säkert hälften av låtarna utantill på en skiva jag glömt titeln på… Inga änglar gråter? Långt liv i lycka.
När solen går upp, då vill jag va vaken, jag ställer mig naken i fönstret och ser. När solen går upp, och värmen och ljuset, tar fart genom huset, då står jag och ler.
För när man är 11 år gammal är det jätteroligt med en låt där de sjunger NAKEN. 
Din kropp mot min tunga. Ja. Alltså. Det var nog också lite kul.

Vissa saker glömmer man ej.

Om jag skulle vara med i Så mycket bättre, kommer aldrig ske, men ja ni fattar. Då skulle min dag vara den bästa. För först på förmiddagen skulle vi paddla kajak. Nähä! Sen kams till lunch. Med lingonsylt. Mums mums.
Och sen såklart ska vi dansa schottis på logen i Hög. Och lite hambo.
Oxfilé med pepparsås till middag! 
Det är ju det perfekta livet.
Ni dååå?

Nu blir det spännande när Sven-Bertil Taube ska sjunga. Alltså älskar Niklas Strömstedts låtar. (Kanske inte Om.)
Även spelas Sven-Bertil Taube relativt flitigt på min Spotify.

5 svar på ”Så mycket bättre”

 1. Min smb-dag:
  Förmiddag: discgolfa skiten ur alla
  Lunch: potatis- och purjolök-soppa
  Eftermiddag: geocaching
  Middag: alla hjälps åt med en hejdundrande vegetarisk sallad, med olika tillbehör.

 2. Men du glömde ju det viktigaste!!! Vilken uppsättning artister skulle du ha i din säsong?

  Ok, min:
  Silvana Imam
  Håkan Hellström
  Thåström
  Icona Pop
  Kusten Klick
  Cleo

  1. Jaha, ja du. Det har jag nog skrivit förr men mest givet är Winnerbäck. Amy Diamond kanske?
   Patrik Isaksson
   Jan Johansen

   Nä, jag har nog sagt en bättre lista nåt annat år.

 3. Jag skulle orientera på förmiddagen. Sen skulle vi äta uppstekta pannkakor med sylt och vispad grädde till lunch. På eftermiddagen kan vi spela sällskapsspel och till middag äter vi stuvade makaroner och köttbullar. Mums!!!

 4. Jag skulle fixa en heldag i Galtström. På förmiddagen skulle vi åka Ånglok och ha en liten picknicklunch nere i hamnen. På eftermiddagen skulle vi spela kubb och fixa igång grillen och grilla nåt gott kött till middag. Gästerna skulle få köra karaoke på några av mina favoritlåtar nämligen; Tainted love/Soft cell, Lonely no more/Rob Thomas, Dancing on my own/Robyn, Blue/Eiffel 65, Dont you want me/Human leauge och Mer jul/Adolpsson Falk.

Kommentarer inaktiverade.