Talanglöst!

Det är lite smådrygt att komma hem halv tolv och vara så grymt hungrig att man måste ställa sig och laga mat.
Tur iallafall att jag handlat på rasten så det fanns något att tillaga. Hemlagade kebabspett med inte lika mycket spiskummin som senast. Hoppas jag. För det var väldans massa spiskummin sist.

När jag kom till garaget ikväll blev jag ihjälskrämd. Det hade åkt grymt många alkisar och sånt sista turen så jag tyckte synd om alla småbarn som åkte bussen ensamma och skulle sitta bland skrikiga onyktra människor, men det gick ju det med.

Men när jag kom till garaget iallafall, så.. Just ja, skulle ju inte skriva det. För jag vill inte bli mördad och ihjälslagen och rånad. Men rädd blev jag iallafall.
Och så stod det dubbla bussar på porten bredvid min så en buss stod i min port, så då hade jag ingenstans att ställa min, men så fattades en annan så jag kunde köra in min där. För det fanns ingen sladd till min ute. Och kan ju behövass. Eller vadå? Om den står utan laddsladd inne så ska den väl klara sig ute också, det är ju varmt. Eller? Knepigt. Men men, det gick ju att köra in bussen ändå. Så det blev bra till slut.

Någon av mina grannar är vakna. Min hyresvärd och fru kanske. Det pratas. Spännande…. Men är det lov så är det.

Själv längtar jag till sommaren. Semester! Inte för att jag har råd att åka någonstans, men några härliga veckor i Galtström lär det ju bli. Läsa på studsmattan, åka tåg, häst och vagn, konsert, bad, böcker, cykla tandem till Skatan och fika.. Ska bli så härligt! Kan det bli sommar någon gång nu!!!