Trallala!

 

Här händer det inte mycket, i bloggen alltså, men jag mmsade faktiskt en bild tidigare idag som inte verkat komma fram. Såg ut ungefär såhär.

Jag cyklade (jag har lagat min cykel, nästan alldeles själv!!!) bort till viken jag gick hem från för något inlägg sen, och satte mig där och lästen en bok och åt lite godis. Så härligt så.. 🙂

 

Semestern är alltså slut och jag har börjat jobba igen. En lugn och skön första vecka var det, men bara tre ordinarie arbetsdagar med två bra tjänster och en sämre som jag bytte bort = tre bra dagar. På lördagen gick jag ut extra och körde 5 svängar in till stan och tillbaka. Tråkigt, men bra med lite mer pengar..

Håller på att föra över bilderna från kameran. Det var visst nästan 500 stycken, så det lär väl ta sitt lilla tag.. Känns som det kanske blir flera inlägg, om jag ska få med hela semestern.

Imorgon har jag sovmorgon! Börjar 16.20.. Härligt eller? Börjar med 124, 121, 121/123… Sen stan med två halvtimmesståtider så man hinner med att läsa bok! Jag har äntligen kommit in i att läsa böcker igen. Idag låg jag och läste en bok på studsmattan medan solen sken. Härligt!