Vad jag vill vara ledig ett tag

Känns som jag bara jobbar hela tiden. Och den veckan jag var ledig var stressigare nästan.

Har en ledig dag imorgon men det är bara en dag. Sen jobbar jag 4 dagar och det är inte så farligt men ändå, dryga pass och så. Men men. Sen har jag trippel! Hade varit väääldigt skönt om mina kära syskon orkat följa med mig, men icke. Julia följer med om Jakob följer med och Tommy fyller år så Jakob kan inte. Nehepp. Vad ska man göra då då? Drygt att åka någon stans själv och jag har inte så mycket pengar kvar. Och det är läskigt att typ tälta själv och sova hos avlägsna släktingar och sånt. Hade varit kul med sällskap och så har man typ alltid roligt med dem. I alla fall om man åker bort för då är det bara drygt att vara less.

Jakob lånade min bil idag. Hans kompis skulle köra och de skulle till Gävle. Och så fick jag låna en stor fet jävla Cheva van. Jahapp! Jätteotäck att köra, även om jag körde en sån rätt mycket förut… Köpte cola och bananer och strumpor åt honom och skickade med..

Ikväll spelade vi Buzz, L-Å, jag och barnen. Sen har jag suttit vid datorn och nu borde jag sova. Philippa hade tagit fram mina 7th heaven och börjat kolla på också. Såg väl nästan två avsnitt samtidigt som jag lagade mat.. Det är en mysig serie. Mycket man inte kommer ihåg från den också, även fast det bara var typ kanske 2 år sen jag såg det sist.. Men det är ju ett tag.

Tror jag ska gå ut en stund först, fast då slutar det väl än en gång med att jag inte sover i tid… Och imorgon ska vi kanske åka till ett badställe i Stöde av alla ställen, där det stod att det finns en trampbåt. KUL VA?! Så då ska vi hyra trampbåt om det går.. Fast det är alltid såhär, att när jag ska göra något som har med båtåkning att göra, så har jag min flytväst någon annan stans. Om man använder flytväst när man åker trampbåt men det borde man väl… Tror jag kanske använt flytvästen en gång? Man fick när man började ettan det året jag började.. Och vi stod i kö typ jättelänge och så tog vi en 30-60 så jag skulle kunna ha den ett tag.. Och det fungerade ju… Fast flytvästar kanske blir dåliga efter några år? :S Men skitsamma..!