Vad trött jag är!

Måste sova nu..

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte in till stan för att bowla med min syster men jag iddes inte boka. Vem bowlar i stan liksom. En himla massa människor tydligen.. 😛 Två timmar senare och 100 kronor dyrare fanns det en bana ledig.Neheeeheeee du! Så vi tog en promenad till min faster. Med en  liten omväg för att hitta Julias kompis som skulle gå av bussen någonstans inte så långt bort.. Typ.. Gå av på hållpaltsen efter nästa! Men vi hittade henne. 😀

Träffade fasters man men både syster och jag blev väldigt tysta och sa inte ett ord! Så bra det kan gå.. Heh!

Sen tog vi bussen till stan och Maddes biljett gäller inte imorgon. OKEJ! 

Lars-Åke hämtade mig på Navet och vi for till Birsta för att bowla igen.. GISSA VAD!.. Fullt! Såklart.. Alla verkar bowla på lördagar.. Utom jag, för jag är för snål! Attans. Men efter 40 minuter fanns det en bana och efter lite strul och en jobbig Josefin så fick vi spela.. Men de som var före blev aldrig klara så vi började typ 20 minuter sen.. I alla fall så hann klockan bli sex och allt släcktes ner och började låta och blinka = jävla cosmic bowling.. Och jag blev sämst! Men första serien gick bra. Jag som brtukar bli bättre och bättre, men idag var det tvärtom.. Efter 4 serier även så låg jag och Lars-Åke lika.. Men jag vann med en poäng.. Hann med några slag serien efteråt.. Synd vi inte hann klar den för jag gjorde 2 strikar innan den stängdes.. Har varit dåligt med såna på sistone..

Ja haaaa.. Sen har jag lagat mat. MUMS! Skinkschnitzel och potatismos och grönpepparsås. Hur gott som helst nästan.. Och efter det var klockan jättemycket och Robinson började..

Betapet blev det sen då och jag är hur trött som helst nu och borde sova.. Men först ska jag gå ut en sväng!

Imorgon blir det teater igen. McPhillerillerill spelar Baribe sista gången.. Konsertteatern klockan 13.30! Kom och kolla! 60 kronor kostar det för stora och 40 för små och Julls och jag har festivalpass för vi äger..

Okej! HEJDÅ!