Väntar på flyget nu.

Bilresan ner till morbror gick bra. Det snöade jättemycket en bra bit av vägen bara, så det gick itne att köra så fort. Kom fram strax efter tio. Hittade dit på första försöket. 🙂

Klev upp halv fem imorse och gjorde havregrynsgröt. Gott. 🙂 Sen åkte vi hit vid tio över fem. Och det var hur lätt som helst att parkera och allt. Var här klara och allt klockan 6. Så nu har vi gått runt och inte köpt något och kollat. Ungefär. Jag köpte bara en Bamse-tidning. Nu kom Lars-Åke och sa att han skulle gå och köpa kaffe också.

Klanten Josefin har såklart ingen mobilladdare med sig. Även ingen kamera. Hittar inte min. Så jag tänkte jag kan knäppa med mobilen istället. Men så hade jag även tänkt att jag ska inte använda mobilen så jag behöver inte någon laddare. Så det gick ju inte så bra.

Har köpt en timme internet här på Arlanda nu. Men vi ska ju gå på planet om en kvart eller tjugo minuter eller något. Sen flyger det iväg klockan 8.15.

La la la. Man fick visst sticka på planet om den som släppte igenom en i säkerhetsgrejen var snäll! Och han vi hade var jättesnäll så varför hade jag ingen stickning medmig?1 Jaja. Klarar mig nog ändå. Har ju ändå en bamsetidning. Och 4 andra tidningar.. Och två böcker. Och det är ju bara 6 timmar så..

Jaha.. Vad ska man skriva nu då? Vet inte, så jag kanske slutar!

HEJDÅ!